Dermotherap Mesogun

QliniQ is sinds 2007 distributeur voor Nederland van Filorga. In deze periode hebben wij ons jaar in en jaar uit verbeterd in de verschillende Mesotherapie technieken. De laatste inventie op de markt is de Dermotherap mesogun, het belangrijkste kenmerk van deze mesogun is dat deze eerst dan injecteerd als de naald doorgedrongen is tot in de huid. Deze gun is de eerste mesogun op de markt die het strenge Amerikaanse FDA keurmerk draagt. Natuurlijk is de mesogun ook CE gemarkeerd. De mesogun is ideaal in gebruik, deze is licht van gewicht en werkt draadloos. Geen luidruchtige compressor op de achtergrond of een stroomdraad die tijdens de behandeling in de weg hangt. De mesogun doet dankzij een kwalitatief hoogwaardige accupack zijn werk en dat meerdere behandelingen achter elkaar.

De Mesogun is leverbaar als startpakket voor 2650,- euro excl BTW. Het gaat hier om de Mesogun in het blauw, een verpakking Filorga NCTF 135 Meso vloeistof goed voor minimaal 5 behandelingen en een verpakking Filorga Glykopeel 20 goed voor 20 peelings. Omzetwaarde van de bijgeleverde producten is minimaal 1000,- euro. (adviesprijs Mesotherapie behandeling 150,- tot 190,- euro, adviesprijs Glykopeel behandeling 70,- tot 95,- euro).

Wenst u de volledige Filorga product lijn inclusief de huidverzorgingsproducten op te nemen in de salon neemt u dan contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.filorga.org .

De Filorga mesotherapie producten voldoen aan de eisen zoals beschreven in het warenwetbesluit voor tatoeëren en piercen. Volg de link (in het geel) en vraag een vergunning aan bij de regionale GGD zodat u zonder zorgen uw werk kunt uitvoeren. Veilig en gecertificeerd werken vergroot het vertrouwen van de klant in uw vakbekwaamheid.

Klik op de afbeelding hier onder voor een volledige presentatie


De mesogun is geschikt voor 1, 3 ,5 en 10ml spuiten van het type luer lock. Tevens zitten er in de Filorga NCTF135 Mesotherapie vloeistof verpakking meerdere naalden bijgevoegd. De Filorga NCTF mesotherapie vloeistof is leverbaar in twee varianten. De NCTF 135 en de NCTH 135HA die verrijkt is met hyaluronzuur.