Filorga Cryolift

De Cryolift geeft een constante koude af aan de huid die gestabiliseerd is op -15º Celsius. Dit gebeurt direct op de huid zonder echter enig gevoel van ongemak of bevriezing. De Filorga Cryolift therapie werkt radicaal op de getekende en vermoeide huid waardoor deze aan stevigheid wint en opnieuw zichtbaar gaat stralen. Door middel van deze unieke en relatief non-invasieve methode, kunnen tal van verschillende biologische anti-aging vloeistoffen eenvoudig  de huid ‘ingesluisd’ worden.


De Filorga Cryolift behandeling is veilig en pijnloos. Dankzij de techniek van gestabiliseerde koude, (het zogeheten’ Peltier effect’), kan de temperatuur worden gecontroleerd met een grote nauwkeurigheid. De toepassing van een thermale shock op de oppervlakte van de huid wordt onmiddellijk gevolgd door een overdracht van deze koude naar de dieperliggende huidlagen. Dit heeft drie belangrijke effecten. Er ontstaat een directe verdoving va de huid, de pompwerking van de kleine haarvaatjes wordt verbeterd en de doorbloeding in de huid wordt krachtig gestimuleerd hetgeen zorgt voor een stralende teint.

Bij door QliniQ beleverde choonheidssalons wordt de Filorga Cryolift techniek toegepast als onderdeel van een effectieve anti-aging totaalbehandeling. Na de Filorga Glycopeel behandeling is de huid perfect voorbereid en ontdaan van dode huidcellen en andere onzuiverheden. De actieve ingrediënten van de biologische anti-aging vloeistoffen van Filorga kunnen dan door middel van de Filorga Cryolift techniek eenvoudig in de huid gesluisd worden.

Afhankelijk van de specifieke behoeften van de huid kan vervolgens als onderdeel van de effectieve anti-aging totaalbehandeling worden gekozen uit diverse biologische Filorga anti-aging vloeistoffen. Door middel van de Filorga Cryolift techniek kan hierdoor het vochtniveau van de huid worden verbeterd, kan de huid een intensieve regeneratie ofwel versteviging ondergaan. Hierbij is er de keuze uit één van de volgende biologische formules:

  • NCTF gel en collageen voor een krachti ge vochtregulerende werking;
  • NCTF gel en embryolift voor een intensief verstevigende werking.
  • NCTF gel en DNA voor een zichtbare en voelbare regenererende werking.

Met behulp van de Cryolift behalen wij de volgende resultaten;

  • Zorgt voor een frissere teint
  • Verfijnt de structuur van uw huid
  • Vereffent lijntjes en rimpels
  • Verbetert de huidelasticiteit
  • Vermindert pigmentvlekken
  • Vervaagt littekens ontstaan door acné