Filorga Mesotherapie

Filorga Anti Ageing Filosofie

De filosofie van de Filorga Anti-Ageing Cosmetics is gebaseerd op het gebruik van biologische celextracten die door middel van geavanceerde technieken worden getest en geselecteerd op hun werkzaamheid op het gebied van huidveroudering.

De Filorga mesotherapie producten voldoen aan de eisen zoals beschreven in het warenwetbesluit voor tatoeëren en piercen. Volg de link (in het geel) en vraag een vergunning aan bij de regionale GGD zodat u zonder zorgen uw werk kunt uitvoeren. Veilig en gecertificeerd werken vergroot het vertrouwen van de klant in uw vakbekwaamheid.


De celextracten die in hoge concentratie worden toegevoegd aan de Filorga cosmetics worden niet chemisch bewerkt en behouden daarom al hun revitaliserende eigenschappen. De celextracten bevatten alle principiële voedende elementen die van invloed zijn op de fibroblasten, de belangrijkste cellen in de dermis, om huidveroudering tegen te gaan. Deze anti-ageing methode is ontwikkeld door wetenschappers als Paul Niehans, Alexis Carrel and Filatov.

Om het effect van de celextracten te maximaliseren wordt de formule van de anti-ageing cosmetics aangevuld met verschillende belangrijke componenten zodat alle te samen een effectief en langdurig resultaat bewerkstelligen.


Collageen

De collageenvezels vormen een net dat watermoleculen opvangt in de huid. De vezels hebben daarom een zeer belangrijke rol in het hydrateren van de huid. De moleculen van de collageenproteïnes zijn te groot om door de huid te worden opgenomen. Filorga’s laboranten hebben een innovatieve technologie ontwikkeld waarmee fragmenten van de met watermoleculen voorziene collageenketens worden geabsorbeerd om zodoende door te kunnen dringen in de diepere lagen van de huid.


Elastine

Deze proteïne wordt aangemaakt door de fibroblasten in de dermis. De elastine vormt ketens, zodat de huid haar elasticiteit en soepelheid behoudt.

Vitamines

Filorga’s laboranten hebben de volgende vitamines geselecteerd omwille van hun effectiviteit op de huidconditie:

Vitamine A, verzachtend effect

Vitamine C, stimulerend effect

Vitamine E, anti-ageing effect

Vitamine F, beschermend effect