Filorga anti ageing

Anti-ageing door Laboratoires Filorga. Sinds de zeventiger jaren heeft Michel Tordjman, een Franse cosmetische arts die gepassioneerd is over de mogelijkheden van celbiologie in de dermatologie, een team met specialisten verzameld om een zeer innovatief R&D-programma naar de veroudering van de huid op te starten. Op dit punt onderscheidt Filorga zich van haar concurrenten.

De basiselementen van de huidverjonging draaien om de aanmaak van collageen, elastine en de aanwezigheid van hyaluronzuur in de huid. Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol in de hydratatie van de huid. Het heeft de eigenschap vocht aan zich te binden, wat huidverbetering ten gevolge heeft. Elastine- en collageenvezels op hun beurt worden aangemaakt door de fibroblasten in de dermis. Het vormt ketens in de huid, wat de huid elastischer en soepeler maakt.

Deze basiselementen zijn tevens het uitgangspunt van de onderzoeken die het Research en Development team van Filorga heeft uitgevoerd, en heeft in een aantal behandelingen geresulteerd, voor verschillende typen huid, zoals:

  • Fruitzuurpeelings
  • Mésotherapie injectiepistool
  • Cryolift, naaldloze mésotherapie
  • Verzorgende lijn bestaande uit verschillende crèmes genaamd Filorga Professional
  • Fillers op basis van hyaluronzuur met een werkingsduur van 10 tot 12 maanden

Met de befaamde Glykopeel en Cryoliftbehandeling is huidverbetering met Filorga een zekerheid. Tevens kan QliniQ een breed assortiment producten als sunblock, dag- en nachtcrèmes en collageen- en elastine preparaten aanbieden om de effecten te ondersteunen, verlengen en verbeteren.

Door het aanbod van vele producten en diversiteit binnen de producten is voor elke huid een goed product te bepalen. Naast de salonverpakkingen heeft Filorga ook een lijn voor handverkoop in de salon. De producten ontwikkeld door Dr. Tordjman en zijn team zijn een aanwinst voor de Nederlandse markt!

Voor thuiszorgproducten van filorga klik hier.