Biodermis siliconen pleisters

Wat zijn de Biodermis siliconen producten?

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIG GEUPDATE BIODERMIS INFORMATIE PAGINA

Biodermis is al meer dan 20 jaar wereldwijd marktleider in de behandeling van littekens. Biodermis biedt vele varianten van litteken pleisters na een operatie of trauma, ook heeft Biodermis een siliconen crème in tube vorm in haar assortiment voor littekens op moeilijk bereikbare plekken. Uniek is Biodermis met de Pro-Sil en Pro-Sil kids. Deze twee siliconen crèmes zitten verpakt in een applicator die er voor zorgt dat de patiënt met groot gemak de gel kan opbrengen op de huid.


   Prosil siliconen stick                             Xeragel Siliconen tube                         Epi Derm siliconen verband

Biodermis siliconen producten zijn een medisch hulpmiddel dat effectief is voor het voorkomen en behandelen van littekens. Biodermis siliconen producten maken littekens vlakker, zachter en minder zichtbaar. Daarnaast vermindert het de roodheid, en jeuk van het litteken. Biodermis siliconen producten kunt u pijnloos aanbrengen op het litteken. Biodermis siliconen producten zijn verkrijgbaar als transparante siliconengel en dunne, flexibele siliconenpleisters. Siliconentherapie is de meest gebruikte vorm van littekenbehandeling.

Worden Biodermis producten volledig vergoed?

Voor vragen over vergoeding kunt u terecht op de website van Zorgverzekeraars Nederland, WWW.ZN.NL .

Klik hier voor onze patiënt brochure

Klik hier voor het verbandmiddelen vergoedingsformulier van ZN Nederland.

Klik hier voor een directe link naar de Biodermis producten in onze webshop.